Ervaringsverhalen

Hooikoorts

Ik had al ruim 10 jaar last van hooikoorts. Medicijnen werkten niet meer. Een kennis raadde me aan om Bowen therapie te proberen, dat had haar enorm geholpen. Na de tweede behandeling had ik 3 dagen erge hooikoorts klachten, maar die verdwenen op dag 4 en kwamen tot op heden, ruim een jaar na de behandeling, niet meer terug. Ik kan het iedereen aanraden. 

Hans B. 28 jaar


Rugpijn

Ik had al jaren last van rug- en bekkenklachten en ook van een slapend been. Op aanraden van een vriend ging in naar een Bowen therapeut. De behandelingen waren zeer ontspannend en pijnloos. Bij andere therapieën ging mijn rug 'op slot', maar na Bowen voelde ik enorm veel ruimte en bewegingsvrijheid. Mijn rug is nu weer stabiel en ik heb bijna nooit meer pijn. 

Jan M., 48 jaar


Stress | Angst

Ik ben een echte stresskip! Altijd aan het werk, hoge bloeddruk. Ik sliep heel slecht, omdat ik continu piekerde. Toen ik iedere dag hoofdpijn had, werd het tijd om er iets aan te doen. Na de eerste Bowen behandeling had ik 6 dagen geen hoofdpijn en sliep ik 5 van de 7 nachten door. Sinds de therapie slaap ik bijna elke nacht goed en is mijn bloeddruk lager. Ik heb alleen nog hoofdpijn als ik me druk maak. 

Annet van B. 36 jaar


Zwangerschap

Ik was 3 maanden zwanger en had veel last van mijn rug, benen, nek en bekken. Zo had ik me mijn zwangerschap niet voorgesteld. Ik hoopte dat de Bowen therapie me beter zou doen voelen. En ja hoor, de behandelingen werkten meteen enorm ontspannend en de pijn werd zo al snel minder. Na 5 behandelingen waren al mijn klachten weg en kon ik genieten van de rest van mijn zwangerschap.

Erica v.d. H. te Tilburg

Nekklachten

Al 40 jaar had ik chronische nek- en schouderklachten. Ik heb het hele medische circuit doorlopen, maar de klachten werden met de jaren alleen maar erger. Toen ontdekte ik Bowen therapie. Wat een verademing. Al vanaf de 1e behandeling waren er overduidelijk positieve effecten: ik voelde beter en de pijn werd zachter. Gaandeweg werden de klachten steeds minder en na 5 behandelingen had ik geen pijn meer. Maar dat niet alleen: ook ongemakken, zoals slikklachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Ingrid van Z. Oisterwijk

Sportblessure

Ik houd erg van sport, maar enkele weken geleden kon ik niet meer trainen, omdat ik een schouderblessure kreeg. Ik kon mijn arm niet meer zonder pijn bewegen. Na de eerste Bowen behandeling kwam alle opgebouwde vermoeidheid van maanden eruit en voelde ik trillingen door de pijnlijke schouder. Na 4 behandelingen was ik energieker dan ooit en was de pijn geheel verdwenen. Ik kan nu zonder beperking weer sporten. 

Joost H. te Amsterdam