Externe partners

Zwanger West Brabant

Je zwangerschap en de periode rondom en na de geboorte van je kindje is een bijzondere, maar vooral ook spannende tijd. Er verandert veel in je lichaam, maar ook in jullie leven. Zwanger West Brabant biedt de unieke zwangerschapscursus Samen Bevallen. Deze cursus is uniek omdat zowel jij én je partner worden voorbereid op de bevalling. In zeven bijeenkomsten van twee uur worden jullie voorzien van praktische informatie over de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Liever niet in groepsverband? Een privé cursus is ook mogelijk. Voor meer informatie, kosten en locatie kun je kijken op www.zwangerwestbrabant.nl 


Orthomoleculaire geneeskunde

 

Het doel van de orthomoleculaire geneeskunde is om de optimale omgeving van het lichaam te herstellen en het zelfhelend vermogen te (her)activeren.

We brengen het lichaam terug in balans, met behulp van natuurlijke stoffen zoals vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren. Suppletie met vitaminen en mineralen kan de balans in het lichaam herstellen.

 

Als holopaat werk ik met een toestel: het Quintsysteem. Dit toestel combineert de traditionele Chinese geneeskunde, westerse computertechnologie en de nieuwste inzichten van de energetische geneeskunde.

 

Alles is energie en alles heeft een eigen trillingsfrequentie. Met het Quintsysteem kunnen we bijvoorbeeld voedingsintoleranties opsporen. Elk voedingsmiddel heeft een eigen frequentie, een frequentie waar jouw lichaam al dan niet slecht op reageert. Het toestel stuurt deze frequenties door jouw lichaam, je onderbewustzijn zal hierop reageren en die reactie kan ik analyseren. Zo kunnen we intoleranties analyseren, maar ook vitaminen- en mineralentekorten, aanwezigheid van schimmels, parasieten, bacteriën, E-smog, ballast van pesticiden en zware metalen, …